Bosé nohy v parku

Romantická komedie nejen o lásce
Bosé nohy v parku

Účinkují: Rudolf Hrušínský, Veronika Freimanová, Radúz Mácha, Anna Kameníková, Karolína Vágnerová
Autor: Neil Simon
Režie: Kateřina Iváková
Produkce: Agentura Harlekýn
Délka: 110 min.
Premiéra:16.01.2016

Mezi novomanžely to správně jiskří, ať už se hádají či milují!

Líbánky skončily. Mladí novomanželé Corie a Paul se vydávají na dlouhou trať každodenní manželské rutiny a začínají si budovat společné hnízdečko lásky.

Jde o to, jak přežít první společnou noc v maličkém nezařízeném bytě v pátém poschodí bez výtahu, kde není ani postel a kam zatéká a fičí a nefunguje topení. Jak vůbec přežít vztah a život ve dvou, když protiklady se jak známo přitahují?

Zatímco ona řeší špagety s úžasnou omáčkou z mořských plodů připravené v krajkovém negližé, jeho vzrušuje spíš právnický případ, který mu jako začínajícímu advokátovi svěřili.

Do příběhu mladých novomanželů brzy vstupuje jejich soused, exotický sukničkář Victor a Coriina konzervativní matka Ethel, která znovu zahoří mateřskou láskou. Manželství zažívá opravdový křest ohněm.

Bosé nohy v parku nabízí úžasnou podívanou na první novomanželské trable, které jsou ale podány s takovým vtipem a nadhledem, že se divák baví od začátku až do konce. Mezi Paulem a Corií to zkrátka správně jiskří, ať už se hádají či milují.

Bosé nohy v parkuBosé nohy v parkuBosé nohy v parkuBosé nohy v parkuBosé nohy v parku