Naše audioknihy nově na Pickey CZ

18.05.2022 15:57

Vážení diváci / posluchači,

vzhledem k tomu, že i po odvolání nebylo naše členství v partnerském programu YouTube obnoveno, tentokrát s odůvodněním, že "Odvolání neobsahovalo dostatek vizuálních příkladů, na nichž byste byli zachyceni při filmování, provádění úprav nebo jiném kreativním procesu" rozhodli jsme se přesunout naši tvorbu na novou platformu Pickey CZ.

Na adrese https://www.pickey.cz/poslouchejknihy naleznete v tuto chvíli všechny dosud odvysílané díly Vinnetoua a od 25.5.2022 začneme přidávat novou epizodu každou středu v 18 hod., tak jak jste zvyklí.

Co se týká dalšího obsahu - do konce srpna přidáme na službu Pickey všechny naše dosud odvysílané audioknihy a od září obnovíme i pravidelné nedělní "pohádky do ouška". Jen pro upřesnění proč až od září, i před "zaříznutím" ze strany YouTube jsme plánovali, že si nedělní pohádky dají o prázdninách pauzu, tj. poběží jen do konce června a pak opět až v září.

O tom, jestli se na podzim vrátíme i k třetímu, pátečnímu vysílání ještě nejsme rozhodnuti. Bude to záviset na úspěchu na nové platformě a také na tom, jak se bude vyvíjet příští divadelní sezóna, protože divadlo je stále naší primární činností.

Služba Pickey je "za předplatným". Měsíční členství stojí 89 Kč, roční členství služba Pickey zatím neumožňuje, ale pokud jej do budoucna přidá, udělali bychom i zvýhodněné roční členství.

Výhodou nové služby je to, že budete mít nahrávky bez reklam a nebudete odkázáni na jeden zdroj, protože platforma Pickey umožňuje přidání našeho kanálu do libovolné podcastové aplikace, kterou používáte.

Náš projekt je nekomerční, děláme to proto, že nás to baví, ale přeci jen máme nějaké vstupní náklady, které nám právě příjmy z YouTube reklamy společně s občasnými dobrovolnými příspěvky od posluchačů (všem za ně moc děkujeme) pomáhaly pokrývat. Vzhledem k tomu, že nám YouTube nedovolí naše nahrávky monetizovat, museli jsme tedy přejít na jiné řešení.

Pevně věříme, že s námi zůstanete i nadále na nové platformě https://www.pickey.cz/poslouchejknihy

Lukáš Sýkora
Poslouchej knihy CZ