V Paříži bych tě nečekala, tatínku!

Pařížská dobrodružství sympatického venkovana
V Paříži bych tě nečekala, tatínku!

Účinkují: Petr Nárožný, Jan Šťastný, Jan Čenský, Týna Průchová, Jana Malá, Simona Postlerová, Miroslava Pleštilová, Barbora Šťastná Petrová, Malvína Pachlová, Jarmila Švehlová, František Skopal, Martin Sochor
Autor: Jean Barbier
Režie: Jan Novák
Produkce: Agentura Harlekýn
Délka: 120 min. (včetně 20 min. přestávky)
Premiéra:09.06.2014

Výběrčí přímých daní ze zapadlého provinčního městečka se jednoho dne rozhodne, že překvapí svoji dceru a navštíví ji v Paříži.

Starostlivý otec s podivem zjišťuje, že jeho milovaná dcera již nepracuje v pojišťovně, ale pohybuje se jako společnice ve světě velké politiky a obchodu, ve kterém se rázem ocitá i on. V tomto spletitém prostředí se tatínek rychle zorientuje a když okouzlí manželku svého nejvyššího šéfa, zcela to změní jeho život, budoucnost dcery, a dokonce i složení vlády. Rozjede se uragán záměn a komických situací, které neberou konce.

Komedie Jeana Barbiera (originální název „Ma fille travaille a Paris“) nabízí dvě hodiny emocí a smíchu. V současné době nejznámější autor konverzačních komedií ve Francii je pokračovatelem tradice bulvárního divadla ve stylu Feydeau.

Na úpravě české verze se podílel Petr Nárožný.

V Paříži bych tě nečekala, tatínku!V Paříži bych tě nečekala, tatínku!V Paříži bych tě nečekala, tatínku!V Paříži bych tě nečekala, tatínku!V Paříži bych tě nečekala, tatínku!